Potpisivanje Ugovora o javnoj nabavi usluga u sklopu projekta „Dajmo djeci budućnost“

Dana 09.03.2020. godine u sklopu projekta „Dajmo djeci budućnost“ – Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u prostorijama Općine Donji Kraljevec održano je potpisivanje Ugovora o javnoj nabavi usluga. Projekt je 100% sufinanciran bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program, Učinkoviti ljudski potencijal 2014.-2020.

Potpisivanju Ugovora prisustvovali su načelnik Općine Donji Kraljevec gospodin Miljenko Horvat, ravnateljice dječjih vrtića „Ftiček“ Donji Kraljevec i „Ružica“ Goričan te predstavnici poduzeća zaduženi za provođenje kraćih programa.

Stručna suradnica koja će obavljati poslove logopeda je gospođa Anamarija Varga iz poduzeća „Logopanda j.d.o.o.“, dok će obrt „Infans“ biti zadužen za obavljanje poslova defektologa čija je predstavnica gospođa Nina Novaković.

Ravnatelj škole stranih jezika „Žiger“ gospodin Marko Žiger u dogovoru sa svojim stručnim suradnicima biti će zadužen za provođenje kraćih programa engleskog i njemačkog jezika. Studio stranih jezika „Žerjav“ u suradnji sa ravnateljicom gospođom Matejom Žerjav i stručnim suradnicima provoditi će kraće programe glazbene i ekološke aktivnosti, a predsjednik DŠR „Sportikus“ gospodin Damir Žegarac održavati će program sportske aktivnosti.

Svi kraći programi odvijati će se kroz produljeno radno vrijeme u tri dječja vrtića: „Ftiček“ Donji Kraljevec, „Ružica“ Goričan te PO „Ftiček“ Hodošan.